Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları intizamlı olarak yapılmalıdır. Kapının iyi çhileışmasını tedariklemek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden bileşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında hizmet bünyelmalıdır.

Yangın bapsı; beşer sağlamlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak zirda durum kayran illere hizmet vermekteyiz.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku simultane kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak yapıda olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Binaların mimarisına muvafık kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Elektrikler kesik başüstüneğunda birlikte geceleri parlayan bir bünyeda olan bu yazgılar mühlik durumların tarz göstericisidir.

Görmüş olacaksınız ki bu paye şiddetli kaliteli yangın baplarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Uslu kanatlı yangın bapları binaların içinde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olması beklenen yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem yolmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriya metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page